Naslovnica > VIJESTI > INFO > Ministarstvo kulture priznalo probleme sa e-Prijavnicama, možda produže rok prijave

Ministarstvo kulture priznalo probleme sa e-Prijavnicama, možda produže rok prijave

Nakon što su nam se danas čitateji žalili na nemogućnost prostupa sustavu e-Prijavnica Ministarstva kulture i to dok je u tijeku Poziv za javne potrebe u kulturi RH, istražili smo o čemu se radi.

Ako ste tijekom dana beyuspješno pokušavali prijaviti programe ili nadopuniti postojeće prijavnice u sustavu e-Prijavnica Ministarstva kulture i medija, vrlo je izvjesno da vam to nije polazilo za rukom. Kako su nam na upit večeras odgovorili iz Ministarstva kulture, doista jesu zabilježeni i to višestruki problemi sa sustavom prijava:

"slijedom Vašeg pitanja obavještavamo Vas kako je do određenih poteškoća u pristupu e-Pisarnici, odnosno e-Prijavnicama Ministarstva kulture i medija  došlo zbog preopterećenja podnošenjem prijava u posljednjim danima Poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2022. godinu, čime je sustav usporen. Dodatno, utvrđene su i poteškoće u sustavu autorizacije u FINI što je u međuvremenu ispravljeno."

No, kako je u tijeku rok za prijavu javnih programa u kulturi RH i nije baš izvjesno da će se pritisak na sustav smanjiti, pa iz ministarstva poručuju:

"Procjenom stanja prijava, moguće je da se rok podnošenja prijava produži do kraja tjedna, o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost."

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE