Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Sindikalni prosvjed protiv Uprave HNK u Zagrebu: V.D., a ne D.V.!

Sindikalni prosvjed protiv Uprave HNK u Zagrebu: V.D., a ne D.V.!

Sindikalni povjerenici Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi - podružnice Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu organiziraju s epidemiološkim mjerama usklađen prosvjed u petak, 26.ožujka.

Prosvjed zaposlenika Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu s novim zahtjevom
za smjenu Uprave održat će se na Trgu Republike Hrvatske, ispred glavnog ulaza u Hrvatsko narodno kazalište, u petak 26. ožujka 2021. godine s početkom u 13:30.

Prosvjed će se, poručuju organizatori održati u skladu s epidemiološkim mjerama, pa će na njemu biti fizički načan samo ograničen broj zaposlenika, dok se ostali među njima, kao i oni koji ih podržavaju prosvjed moći pratiti online na Facebooku ili Yotubeu:

"Prvi put u Hrvatskoj, a prikladno vremenu, organiziramo prosvjed na kojem će zbog epidemioloških mjera fizički biti nazočan
ograničen broj zaposlenika, dok će ostali zaposlenici, kao i svi oni građani koji podržavaju naše zahtjeve, imati mogućnost prisustvovati prosvjedu putem prijenosa uživo na:
www.fb.com/hnkprosvjed
YouTube: Pandemijski prosvjed za odlazak nesposobne uprave"

Aktivni sudionici u prosvjedu nosit će maske i poštovati propisanu distancu, a uz pomoć redara isto će se tražiti i od onih koji će prosvjed promatrati.

Kao razlog za protest navode: "Prosvjedom izražavamo nadu da ćemo promijeniti stavove nadležnih i još jednom ukazati, još snažnije nego dosad, na sve propuste koji su doveli do toga je HNK u Zagrebu postao primjerom urušene organizacije kojom vlada kršenje zakona, rasipanje novca poreznih obveznika i duboka devalvacija profesionalnosti, jednom riječju – KAOS!"

vd dv A4_2

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE