Naslovnica > VIJESTI > Mirjana Karanović odbija glumiti s Branislavom Lečićem

Mirjana Karanović odbija glumiti s Branislavom Lečićem

Glumica Mirjana Karanović obavijestila je Jugoslovensko dramsko pozorište kako više ne želi glumiti u predstavama s Branislavom Lečićem.
Share on facebook
Share on twitter

Pismo koje je poslala Jugoslovenskom dramskom pozorištu Mirjana Karanović objavila je i na svom Instagram profilu.

Poštovani, obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečićem u predstavi „Mamu mu jebem ko je prvi počeo“, u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac. Srdačan pozdrav, Mirjana Karanović“, napisala je.

Podsjetimo, glumica i redateljica Danijela Štajnfeld optužila je Lečića za silovanje, a potom je i srpska voditeljica Hristina Stojiljković na Twitteru objavila niz nasrtljivih poruka koje je primila od njega.

 Dnevnik Danas, pak, prenosi pismo kojim je sam Lečić komentirao optužbe za silovanje.

"Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznesene. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno kazneno djelo, a kamoli djelo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično djelo! Koristim ovu priliku obavijestiti kako nadležno tužiteljstvo, tako i javnost, da apsolutno nemam što kriti i da nemam namjeru napustiti teritorij Srbije i ovim putem molim nadležno tužiteljstvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja.

Također, pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću spreman sam se podvrgnuti poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima", naveo je, dodajući da izjavu daje "bez nakljukavanja sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lijekova i bez prethodno predočenih mu pitanja".

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI