Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Na zagrebačkom HNK osvanuo novi transparent, ovaj je upućen ministrici

Na zagrebačkom HNK osvanuo novi transparent, ovaj je upućen ministrici

Ne prestaje vriti u zagrebačkom HNK.
Share on facebook
Share on twitter

Na zagrebačkom HNK danas je osvanuo transparent s porukom ministrici kulture: "Ministrice, izgubili smo igrača na terenu. Do kad mislite štiti izbornika?"

Autori transparenta tako podsjećaju kako je prva reakcija Nina Obuljen Koržinek na kaznenu prijavu sinidikata protiv intendantice Vrgoč bila tvrdnja da za prijavom nema potrebe, što je argumentirala usporedbom sa situacijom u nogometu. Sve to dogodilo se u trenutku dok je zdravstveno stanje  Ante Topića već bilo ozbiljno ugroženo, a potom je, nažalost i preminuo.

Ovo je već drugi put da na zgradi HNK biva izvješen transparent, a sve nakon što je sindikat podnio kaznenu prijavu zbog intendantice zbog načina upravljanja pandemijom. U međuvremenu smo ekskluzivno otkrili kako se od zaposlenika tražilo da antedatiraju bolovanja, što je bio tek vrhunac lavine koja se slila u medijski prostor od kad je prije dva dana tamo gostovala intendantica Vrgoč osobno.

Zaredao je cijeli niz demantija zaposlenika kuće, a zasad završilo i na transparentu.

Ministrica kulture i medija o cijelom se slučaju još nije službeno očitovala, kao što to nije učinilo ni Državno odvjetništvo.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE