Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > U ZKM do daljnjega ulaznice isključivo po punim cijenama

U ZKM do daljnjega ulaznice isključivo po punim cijenama

Zagrebačko kazalište mladih obavijestilo je danas publiku kako se do daljnjega obustavljaju uobičajeni umirovljenički, studentski, učenički te popusti za poduzeća i organizirane posjete.

Priopćenje ZKM prenosimo u cijelosti.

***

Dragi gledatelji,

Kao što ste vjerojatno upoznati, Odlukom Stožera civilne zaštite RH od 20. studenoga ove godine za kazališta je propisana mjera o obavezi osiguravanja najmanje 4 kvadratna metra neto površine za svakog gledatelja. Time je broj mjesta u ZKM-ovim dvoranama izuzetno smanjen, a naše poslovanje dodatno otežano. Iz tog razloga ulaznice za sve predstave u produkciji ZKM-a do daljnjeg se mogu kupiti samo po punim cijenama: 70 kuna za predstave u dvorani Istra i 60 kuna za predstave u dvorani Polanec, dok uobičajeni umirovljenički, studentski, učenički te popusti za poduzeća i organizirane posjete se obustavljaju. Ulaznice i dalje možete rezervirati ili kupiti putem naše internet trgovine te na blagajni kazališta.

Prije svega je važno da i dalje možemo uspješno provoditi mjere i veseli nas da istovremeno možemo izvoditi predstave pred gledateljima. Tome ste i vi, sami gledatelji, u najvećoj mjeri zaslužni budući da disciplinirano slijedite sve propisane mjere, i na tome vam još jednom od srca zahvaljujemo. Kao javna ustanova ZKM oduvijek njeguje socijalnu solidarnost te cijene ulaznica prilagođavamo platežnoj moći građanstva, čak i posljednja dva mjeseca kada smo igrali pred trećinom gledališta. No, u ovom trenutku molimo vas za razumijevanje i svijest o tome da smo zajedno najjači, da se solidarnost sada pokazuje u manjim ili većim gestama, kao što je plaćanje kazališne ulaznice po punoj cijeni.

Želimo vas pozdraviti s optimizmom, dubokom vjerom da će i vrijeme pandemije završiti, tim prije što budemo odgovorniji, a ZKM, vaše kazalište, čeka vas i dalje, širom otvorenih vrata!

Još jednom, hvala vam na razumijevanju i srdačno vas pozdravljamo!
Vaš ZKM

#ČovjekJeČovjekuKazalište

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE