Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Sastanak kazalištarca zbog ‘Zakona o umjetnicima’

Sastanak kazalištarca zbog ‘Zakona o umjetnicima’

Članica Upravnog odbora HZSU i redstavnica dramskih umjetnika u istom, sazvala je sastanak na temu spornog zakona u srijedu 18. ožujka 2020. u 16 sati, u dvorani Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, Zagreb, Ilica 42/2.
Share on facebook
Share on twitter

Tekst poziva prenosimo u cijelosti.

***

Poštovani i dragi kolege i kolegice kazalištarci,

zbog sve više upita i nejasnoća oko posljedica Nacrta prijedloga Zakona o obavljanju umjetničke djelatnosti i poticanju umjetničkog stvaralaštva, ljubazno Vas molim za kratki sastanak kazalištaraca u dvorani Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, Zagreb, Ilica 42/2, u srijedu 18. ožujka 2020. u 16 sati, kako bismo Vas upoznali s detaljima Nacrta prijedloga Zakona, odgovorili na Vaše upite te čuli Vaše konstruktivne prijedloge.

Nažalost, većina samostalnih umjetnika iz našeg područja umjetničkog djelovanja nije bila u mogućnosti doći na sastanak održan u Novinarskom domu 15. siječnja 2020., gdje su nazočni umjetnici iznijeli veliko nezadovoljstvo Nacrtom prijedloga Zakona te iz tog razloga predlažem kratki sastanak kazalištaraca.

Prijedlozi i primjedbe Upravnog odbora HZSU-a, koji su pravovremeno dostavljani Ministarstvu kulture i Radnoj skupini, nisu uopće razmatrani, a Nacrt prijedloga Zakona je navodno pri kraju usuglašavanja s nadležnim institucijama.

Najljubaznije Vas Molim za potvrdu dolaska!!

Srdačan pozdrav,

Članica Upravnog odbora HZSU-a

Lana Gojak Bajt

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE