Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Kazališno vijeće Gavelle odabralo je svog favorita, a mi donosimo njegov program

Kazališno vijeće Gavelle odabralo je svog favorita, a mi donosimo njegov program

Hoće li kazalište u Frankopanskoj iz drugog pokušaja dobiti ravnatelja za iduće četiri godine? Odlučit će zagrebačka SKupština na idućoj sjednici [DOKUMENTI]
Share on facebook
Share on twitter

Nakon što je prvi neslavno propao uz mini bunu dijela zaposlenika, danas je Kazališno vijeće Gavelle odlučivalo o drugom po redu natječaju za ravnatelja te kuće.

Pristigle su tek dvije prijave, ona člana ansambla, te istaknutog MOST-ovca Siniše Ružića  te ona redatelja Dražena Ferenčine, a predsjednik vijeća i friški USKOK-ov optuženik Drago Topolovac danima je odbijao sazvati sjednicu, da bi to učinio danas, u posljednji čas, s obzirom da rok za poništenje natječaja ističe 15. travnja.

Na koncu je sa tri glasa 'za' i dva suzdražana, vijeće odlučilo podržati Ferenčinu te prijedlog za njegovo imeovanje uputiti Gradskoj skupštini koja bi o svemu trebala raspravljati 26. travnja.

https://www.teatar.hr/wp-content/uploads/images/01-Dopis-predlagatelja-1.pdf

Tko je pak bio suzdržan - nismo uspjeli saznati.

U nastavku pak donosimo Ferenčinin program za Gavellu.

https://www.teatar.hr/wp-content/uploads/images/03-Prilog-Prijedlog-programa-rada.pdf

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI