NASLOVNICA → CROSSOVER

Gledajte s nama: Complicite i Schaubühne uživo iz Barbicana

U suradnji s British Councilom, pozivamo vas da u nedjelju od 16 sati pratite prijenos uživo predstave ‘Beware of Pity’ kompanija Complicite i Schaubühne, a potom i razgovor s njihovim umjetničkim ravnateljima Simonom McBurneyem i Thomasom Ostermeierom!

| 10. 02. 2017.

Nova predstava nastala u suradnji dviju vodećih europskih kazališnih kompanija, Complicite i berlinske Schaubühne, naslovljena Beware of Pity oduševljava publiku i kritičare, a ove nedjelje pogledati je možete i vi i to potpuno besplatno u steamingu na našim stranicama!

U režiji Simona McBurneya, a u izvedbi ansambla Schaubühne, predstava je to koja živopisno prikazuje "iskliznuće jednog mladog čovjeka u groznu situaciju i njegovu borbu da se iz iste izvuče postavljajući pritom pitanja o savjesti i empatiji".

Guardianov kritičar Andrew Haydon  tvrdi kako je “jasno da je McBurneyeva režija komentar goleme humanitarne katastroge koja zapljuskuje Europu...", a traje 2 sata i namijenjena je publici starijoj od 12 godina.

Prijenos iz londonskog Baribacana u kojem će predstava igrati započinje u nedjelju u 16 sati, a ukoliko ga ne možete pratiti uživo, snimka će na ovom istom mjestu biti besplatno dostupna do 26. veljače.

Nakon izvedbe slijedi i razgovor s umjetničkim ravnateljima Complicite i Schaubühne, Simonom McBurneyem i Thomasom Ostermeierom.


POVEZANE VIJESTI
IZDVOJENO
MAGAZIN
NATJEČAJI & POSLOVI