Naslovnica > VIJESTI > MJUZIKL I OPERA > Bowiejev ‘Lazarus’ rasprodan u par sati

Bowiejev ‘Lazarus’ rasprodan u par sati

Samo par sati trebalo je da se u potpunosti rasprodaju ulaznice za predstojeću premijeru trojca Bowie, Walsh & van Hove u New Yorku.
Share on facebook
Share on twitter

Točno u podne 7. listopada u prodaju su puštene ulaznice za praizvedbu predstave Lazarus, koju na off-Broadway sceni New York Theatre Workshop (NYTW) pripremaju David BowieEnda Walsh i Ivo van Hove. Samo par sati kasnije ulaznica u prodaji više nije bilo, čime je, kako smo već pisali, Lazarus potvrdio status jednog od njaiščekivanijih projekata sezone.

NYTW i dalje odbija predstavu definirati žanrovski, ili o njoj otkriti ikakve detalje, a s obzirom na rezultate s blagajne čini se da ni neće.

Prva pretpremijera zakazana je za 18. studenoga, dok će se službena premijera zbiti 7. prosinca.

U predstavi, među inima, igraju Michael C. Hall (Dexter, Hedwig), Cristin Milioti (Once), Michael Esper (The Last Ship), a radnja se vrti oko Thomasa Jeromea Newtona, kojeg je prethodno u filmu Čovjek koji je pao na zemlju igrao sam Bowie.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE