Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Snježana Abramović predložena za ravnateljicu

Snježana Abramović predložena za ravnateljicu

Kako se to mjesecima i nagađalo, Kazališno vijeće ZKM odlučilo je Gradskoj skupštini predložiti imenovanje Snježane Abramović Milković za novu ravnateljicu te kuće.
Share on facebook
Share on twitter

Od pet pristiglih prijava, Kazališno vijeće je sa 3 glasa za, najboljim proglasilo program kandidatkinje sa liste Milana Bandića na loklanim izborima, Snježane Abramović Milković, koja - podsjetimo - natječaju ne bi mogla ni prostupiti da nedavno nije promijenjen Statut kazališta.

Odluka Kazališnog vijeća, međutim, ne znači i imenovanje jer isto tek treba potvrditi Gradska skupština, a čija nova sjednica još uvijek nije sazvana.

Ako se pak gradski zastupnici slože s Kazališnim vijećem Zagrebačkog kazalita mladih, ostaje pitanje tko će umjesto Abramović Milković preuzeti mjesto ravnateljice odnosno voditeljice Zagrebačkog plesnog ansambla, kojemu je godinama na čelu.

 

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE