Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Izvoz: ‘Tri sestre’ u Makedoniji

Izvoz: ‘Tri sestre’ u Makedoniji

Gavellina predstava u režiji Slobodana Unkovskog, gostuje u srijedu, 24. rujna 2014., na 39. međunarodnom kazališnom festivalu MOT u Skopju.
Share on facebook
Share on twitter

Vječnu dramu o čežnji za srećom i drugačijim životom, u zagrebačkoj je Gavelli postavio makedonski redatelj Slobodan Unkovski, koji je tijekom svoje karijere postavio stotinjak predstava, te je jedan od najnagrađivanijih redatelja u regiji.

Produkcija sad putuje u njegovu rodnu Makedoniju i to na Festival MOT koji traje od 19. do 26. rujna. Na njemu će  biti izvedeno 17 predstava iz Makedonije, Slovenije, SAD-a, Italije, Ujedinjenog Kraljevstva, Belgije, Meksika, Kosova i Hrvatske.

U predstavi čiju scenografiju potpisuje Branko Hojnik, kostimografiju Marita Ćopo igraju: Ozren Grabarić, Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Miholjević, Nataša Janjić Lokas, Ivana Roščić, Sven Šestak, Ranko Zidarić, Hrvoje Klobučar, Živko Anočić, Filip Šovagović, Biserka Ipša, Ingeborg Appelt, Filip Vidović i Matija Čigir.

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI