Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Banović ili Svrtan na čelu Gavelle?

Banović ili Svrtan na čelu Gavelle?

Natječaj za ravnatelja GDK Gavella završen je 6. kolovoza, a o njegovim rezultatima Kazališno vijeće odlučivat će 13. kolovoza.
Share on facebook
Share on twitter

Natječaj raspisan usred ljeta i to sa zapanjujuće kratkim rokom za prijave od samo dva tjedna, završen je koncem prošlog tjedna.

Do posljednjeg dana za prijave u Frankopansku su, prema riječima članice Kazališnog vijeća, Kostadinke Velkovske, pristigle svega dvije prijave - one Snježane Banović i Borisa Svrtana. No, zbog mogućnosti da još koja stigne poštom, vijeće je odlučilo sjednicu na kojoj će odlučivati o kandidatima, odgoditi do 13. ovog mjeseca.

Potom će prionuti čitanju programa, a ako je suditi po praksi na recentnim natječajima u zagrebačkim gradskim kazalištima, i razgovoru s prijavljenima.

Tek potom, znat će se rezultati, no ne bude li većih iznenađenja, Gavella bi novog ravnatelja / ravnateljicu mogla dobiti već idućeg tjedna, premda će na konačni mandat 'sretni dobitnik' morati pričekati još i potvrdu zagrebačke Gradske skupštine.

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

4 Responses

  1. Program prije svega! javna rasprava o programima! Ništa ispod žita!
    Dramsko kazalište Gavella trebalo bi, u potenciji, biti najvažnije dramsko kazalište u regiji.
    Dakle, hoće li?

  2. Bit će prćija kumova kao i do sada. Jadna sjeno Gavellina!

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI