Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Gavella i Europlakat Fair 2014.

Gavella i Europlakat Fair 2014.

Festival svih predstava koje su trenutno na repertoaru kazališta u Frankopanskoj potrajat će dva i pol lipanjska tjedna.
Share on facebook
Share on twitter

U ponedjeljak, 2. lipnja 2014. izvedbom predstave Osmi povjerenik u režiji Saše Anočića započinje Gavella i Europlakat Fair, koji publici nudi predstave po jedinstvenoj cijni ulaznica od 20 kuna.

Tradicionalno, na njegovu se koncu dijele i dvije nagrade - pokrovitelj kojih je Europlakat d.o.o.- i to najboljem glumci i najboljoj glumici u premijerno izvedenim predstavama. izvedenim ove sezone u kazalištu Gavella, a koje odabiru gledatelji.

U konkurenciji su glumci iz ansambala predstava: Zločin i kazna u režiji Zlatka Svibena, već spomenuti Osmi povjerenik, Tri sestre u režiji Slobodana Unkovskog, autorski projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić, prema Fassbinderovom Južnjaku - My Little Corner of the World i Amerika u režiji Janusza Kice, predstava nastala u koprodukciji HNK Ivana pl. Zajca Rijeka i kazališta Gavella.

Nagrađene će izabrati prosudbeno povjerenstvo koje se sastoji od 7 članova - pretplatnika kazališta Gavella.

Festival traje do 18. lipnja, a zatvorit će ga izvedba predstave Candide ili Optimizam, u režiji Krešimira Dolenčića.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI