Upoznajte nominirane: Roberta Milevoj

Roberta Milevoj je nominirana za Teatar.hr Nagradu Publike u kategoriji izvođačice godine [VIDEO]

  

Roberta Milevoj rođena je u Puli 1979.g.

Prvo plesno iskustvo stječe u sedmoj godini u Studiju za stvaralačke aktivnosti ZARO u Puli. Nakon završene srednje škole profesionalno obrazovanje  nastavlja u Hrvatskoj i diljem Europe sudjelujući na mnogim međunarodnim programima i radionicama. Od 1998.g. radi kao izvođač i plesač u predstavama mnogih renomiranih plesnih ansambala i nezavisnih skupina: Montažstroj, Liberdance, Zagrebački plesni ansambl, Studio za suvremeni ples, Tala, Sodaberg, Marmot, dance_lab collective, i drugi. Surađuje sa brojnim koreografima i redateljima: Matija FerlinBorut ŠeparovićIrma OmerzoAleksandra JanevaKeren Levi, Matija DebeljuhTomislav Feller i drugi. Od 2005.g. nadalje razvija svoj autorski rukopis te potpisuje više samostalnih i suradničkih predstava:  

2010.g. dobitnica je Nagrade hrvatskog glumišta za najbolju žensku ulogu u predstavi NASTUP. 2011.g. dobitnica je Produkcijske nagrade 28. Tjedna suvremenog plesa za predstavu Roberta, Roberta. Također radi kao pedagog na području suvremenog plesa. Trenutno živi i radi na relaciji između Pule i  Zagreba.

Glasati za vaše favorite možete ovdje.

Ulaznice za dodjelu Teatar.hr Nagrada Publike po cijeni od 40 kuna u pretprodaji i 45 kuna na dan dodjele možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Tvornice kulture:

Tvornica Kulture, Lj. Posavskog 1
Daily News, Importanne center, podhodnik
Daily News tobacco shop, Hoto Centar Cvjetni
Churchill Cigar Shop, City Center ONE
Churchill Cigar Shop, Avenue Mall
Churchill Cigar Shop, Arena Centar

…ali i online - ovdje

Ukoliko, pak, na dodjelu planirate doći u većem društvu, preporučamo vam VIP pakete ulaznica, sa stolom u parteru i pićem dobrodošlice, a koje možete naručiti ovdje.

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.