Search
Close this search box.

Upoznajte nominirane: Nina Horvat

Nina Horvat već je drugi put nominirana za Teatar.hr Nagradu Publike kao autor najboljeg novog teksta. [VIDEO]

Rođena 1989. godine u Zagrebu. Odrasla je u kazalištu. U Teatru Tirena igrala je u desetak dječjih predstava i odgojnih kazališta. Posljednje četiri godine vodi radionice na Kazališnom kampu Tirena. Zajedno s Ines Škuflić – Horvat napisala je tekstove za dječje predstave Avanture Vrećka i Smećka, Zimska melodija, Božićne nevolje, Gdje su moje čarape? i Neposlušna pahulja.

Dvije godine pisala je za kazališni web portal Teatar.hr. 2009. godine dobila je treću nagradu 'Marin Držić' za dramski tekst Dok nas smrt ne rastavi. Radila je kao dramaturg na predstavama Raditi! Raditi... / pokušaji 6, 9, 11, Dvolična igra, Bilo jednom..., S/nalazim/se i Ružičasta sanjarica za koju je i napisala tekst. Za Sanjaricu je na 6. Malom Maruliću dobila nagradu za najbolji tekst a u istoj je kategoriji bila nominirana i za nagradu publike Teatra.hr 2012.

2012. tekst I živjeli su sretno...? postavljen joj je na Sceni Gorica POU Velika Gorica a 2013. Tko je to izumio u Teatru Tirena. U Teatru Tirena radi i kao dramski pedagog. Diplomirala je i magistrirala na Odsjeku dramaturgije na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti.

Glasati za vaše favorite možete ovdje.

Ulaznice za dodjelu Teatar.hr Nagrada Publike po cijeni od 40 kuna u pretprodaji i 45 kuna na dan dodjele možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Tvornice kulture:

Tvornica Kulture, Lj. Posavskog 1
Daily News, Importanne center, podhodnik
Daily News tobacco shop, Hoto Centar Cvjetni
Churchill Cigar Shop, City Center ONE
Churchill Cigar Shop, Avenue Mall
Churchill Cigar Shop, Arena Centar

…ali i online - ovdje

Ukoliko, pak, na dodjelu planirate doći u većem društvu, preporučamo vam VIP pakete ulaznica, sa stolom u parteru i pićem dobrodošlice, a koje možete naručiti ovdje.

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE