Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Video-interview: Violić & Bogdan

Video-interview: Violić & Bogdan

Ususret premijeri hrvatske produkcije 'Zatvaranja ljubavi' razgovarali smo s njezinim protagonistima, Ninom Violić i Goranom Bogdanom. Zašto je ovo Nini najteža uloga u životu, zašto Goran nema osigurač, kako izgleda organski teatar, i može li ta predstava biti dio bračne terapije?
Share on facebook
Share on twitter

U srijedu, 26. rujna u Zagrebačkom kazalištu mladih bit će premijerno izvedena hrvatska produkcija teksta Zatvaranje ljubavi, u režiji samog autora Pascala Ramberta. Samo dva dana kasnije u istom će teatru, a u sklopu Festivala svjetskog kazališta, publika moći vidjeti originalnu francusku produkciju, a dan kasnije redatelj leti u New York postaviti i onu američku.

Tekst i radikalan koncept izvornu su produkciju u Avignonu prometnuli u neočekivani hit za kojim posežu kazališne kuće diljem svijeta, a kako će izgledati ova hrvatska pokušali smo saznati od samih glumaca, Nine Violić i Gorana Bogdana samo nekoliko dana prije premijere. Evo što smo saznali...

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI