Login za korisnike

Gea Gojak

Rođena je 1. studenoga 1987. godine u Puli gdje je tijekom cijelog osnovnog i srednjoškolskog  obrazovanja pri Istarskom narodnom kazalištu Pula bila aktivnom članicom Dramskoga studija. Za vrijeme dugogodišnjeg članstva sudjelovala je u mnogobrojnim ostvarenjima te kulturne institucije te i u mnogobrojnim radionicama MKFM-a (Međunarodni kazališni festival mladih).

Nakon završene Srednje umjetničke škole 2006. godine, smjer kiparstvo, upisala je Umjetničku akademiju Josipa Juraja Strossmayera u Osijeku, smjer glume i lutkarstva.

Tijekom studija sudjelovala je na Marulićevim danima u Splitu te na 13. reviji Lutkarskog festivala SLUK u Rijeci spredstavom Federica Garcie Lorce Don Cristobal.

Preddiplomski studij završila je 2009. godine s odličnim uspjehom, napravivši dvije samostalne diplomske predstave: A.P. Čehov: Život u upitnicima i uskličnicima pod mentorstvom doc. Željka Vukmirice, te predstavu Groblje krijesnica Akiya Nosake, pod mentorstvom profesora lutkarstva Braneta Vižintina.

U Osijeku je stekla zvanje sveučilišne prvostupnice Glume i lutkarstva, nakon čega u Novom Sadu upisuje MA studij glume u klasi prof. Jasne Đuričić gdje je trenutačno apsolventica.

predstava produkcija funkcija
(Ne)Prilagođenautor
(Ne)Prilagođenredatelj
Kako je Dunda spasila domovinuizvođač opatica Filomena
Ružičasta sanjarica izvođač
  ZAŠTIĆENI SADRŽAJ
OSTATAK OVOG TEKSTA DOSTUPAN JE SAMO UZ PRETPLATU ILI SMS PLAĆANJE

PRETPLATITI SE MOŽETE VEĆ ZA
1 KN DNEVNO

Odgovori