Naslovnica > VIJESTI > Traži se krojač/ica garderobijer/ka

Traži se krojač/ica garderobijer/ka

Natječaj vrijedi do: 9.9.2021.
Share on facebook
Share on twitter

Tekst natječaja prenosimo u cijelosti.

***

Radno mjesto

Mjesto rada: KARLOVAC, KARLOVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 2.9.2021.
Natječaj vrijedi do: 9.9.2021.

Posloprimac

Razina obrazovanja:Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine

Vozački ispit: Kategorija B
Radno iskustvo: 3 godine
Ostale informacije: Opis poslova:  čuva i organizira zaštitu fundusa kostima i ukupne garderobe kazališta, surađuje sa kostimografima i voditeljima studija u pripremanju predstava iz produkcije kazališta, kao i sa kostimografima gostujućih ansambala, surađuje sa kostimografima i prepravlja stare i nepotrebne, kroji i šiva nove kostime za produkcije ansambala kazališta održava kostime i  vodi stalnu brigu o kostimima, kroji i šiva po potrebi za sve ostale potrebe kazališta, vrši popravke i prilagođavanja kostima i drugih potrebnih intervencija na materijalima čuvanim u garderobi za obnavljanje predstava iz vlastite produkcije ili za druge namjene, dežura tijekom programa prema rasporedu obavljajući poslove u garderobi za gledatelje, priprema i neposredno realizira funkciju garderobe za gledatelje prema potrebi i prema rasporedu, prati ansamble po potrebi na gostovanjima, vodi dogovorenu evidenciju iz djelokruga svoga rada,obavlja i sve ostale poslove po nalogu ravnatelja, za svoj rad odgovara ravnatelju.
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova. Riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje korišteni u ovom oglasu odnose se jednako na muški i ženski rod, bez obzira na to jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu.
Uz pisanu Prijavu potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:
- domovnicu,
- dokaz o razini obrazovanja,
- dokaz o vozačkom ispitu,
- dokaz o radnom iskustvu,
- uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci)
Sva dokumentacija (osim domovnice)  predaje se u originalima ili ovjerenim preslikama i podnosi se u roku od 8 dana od dana objavljivanja  natječaja na adresu: Gradsko kazalište "Zorin dom", Domobranska 1, 47000 Karlovac, s naznakom: NE OTVARAJ.

Poslodavac

Poslodavac: GRADSKO KAZALIŠTE 'ZORIN DOM'
Kontakt: pisana zamolba: Domobranska 1, 47000 Karlovac

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI