Naslovnica > VIJESTI > INFO > Traži se glumica

Traži se glumica

Rok za prijavu je 28. studeni 2020. do 12 sati.
Share on facebook
Share on twitter

Tekst natječaja prenosimo u cijelosti.

***

NATJEČAJ
za izbor kandidatkinje za obavljanje poslova
GLUMICA POČETNICA
u ansamblu HRVATSKE DRAME
-jedna izvršiteljica

Opis posla:
Priprema i izvodi glumačke i druge kazališno-predstavljačke zadatke u širokom spektru suvremenih i povijesnih estetika i stilova, formi i žanrova, izvedbeno-predstavljačkih jezika i metoda potrebnih za glumačku izvedbu u predstavama dramskog i postdramskog kazališta; kazališta za djecu i mlade te kazališta za odraslu publiku; vizualnog i fizičkog kazališta; redateljskog i kolaborativnog odnosno tzv. «autorskog» kazališta.

Uvjeti za kandidatkinje:
Minimalno – završen preddiplomski sveučilišni studij (BA) u trajanju tri godine te stečena viša stručna sprema u umjetničkom području – gluma.
Posebni zahtjevi: polaganje audicije pri zasnivanju radnog odnosa.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti:
životopis
presliku dokaza o postignutoj stručnoj spremi
fotografije (lice i cijela figura)
motivacijsko pismo (do 150 riječi)

Kandidatkinje koje udovoljavaju traženim uvjetima i koje su priložile svu potrebnu dokumentaciju obvezno pristupaju audiciji sukladno Pravilniku o radu i Pravilima o audiciji.

Životopis uz ostalu potrebnu dokumentaciju potrebno je dostaviti na edo.kalebic@hnk-zajc.hr i kadrovska@hnk-zajc.hr uz oznaku “Prijava na natječaj – GLUMICA POČETNICA”.

Kandidatkinje koji udovoljavaju traženim uvjetima biti će pozvane na audiciju, koja će se održati u prostoru Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca Rijeka, Verdijeva bb, Rijeka, 1. i 2. prosinca prema naknadno objavljenom rasporedu.

Ugovor o radu sklapa se na određeno vrijeme u trajanju od 1 (jedne) godine, u skladu s odredbama Zakona o kazalištima i općim aktima Kazališta.

Rok za prijavu je 28. studeni 2020. do 12 sati.

O rezultatima izbora kandidatkinje će biti obaviještene putem web stranice Kazališta.

Kandidatkinje koji se pozivaju na pravo prednosti na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17) dužne su dostaviti sve dokaze iz članka 103. istog Zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja objavljeni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843

Kazalište zadržava pravo ne izabrati nijednu kandidatkinju i poništiti natječaj.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI