Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Štokalo iz drugog pokušaja u treći mandat na čelu ZKL

Štokalo iz drugog pokušaja u treći mandat na čelu ZKL

Prijedlog Kazališnog vijeća ZKL da Štokalo dobije i treći mandat na čelu tog kazališta naći će se na dnevnom redu iduće sjednice zagrebačke Gradske skupštine, u četvrtak 10.09.2020. Donosimo njezin plan rada za iduće četiri godine. [DOKUMENT]
Share on facebook
Share on twitter

Kazališno vijeće ZKL predložilo je, a vrlo je izvjesno da će Gradska skupština prihvatiti, imenovati Ljiljanu Štokalo u još jedan četverogodišnji mandat na čelu Zagrebačkog kazališta lutaka, s obzirom na to da je na dva uzastopna natječaja bila jedina kandidatkinja.

Vijeće je, naime, prvi natječaj za ravnateljsko mjesto raspisalo još 12. veljače i taman kad ga je zaključilo i odlučilo predložiti imenovanje Štokalo Skupštini, shvatili su da ga moraju poništiti jer u njemu nisu bile navedene odredbe iz Zakona o braniteljima, što je u hrvatskim kazalištima već postala uobičajena pojava. Natječaj je potom poništen 8. svibnja, a već 13. svibnja raspisan je novi na koji se Štokalo opet jedina javila.

Vijeće je stoga rutinski uputilo Gradskoj skupštini prijedlog za njezino imenovanje, a odmah potvrdio i Odbor za imenovanja dok će Odbor za kulturu o njemu raspravljati 4. rujna.

Kako Štokalo vidi svoja dva dosadašnja mandata i što planira u trećem provjeriti možete u njezinu programu koji u nastavku donosimo u cijelosti.

Stokalo_program_ZKL_2020

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE