Naslovnica > VIJESTI > Glumačka audicija u Zagrebu

Glumačka audicija u Zagrebu

Prijave se primaju do 15.5.2019.
Share on facebook
Share on twitter

Poziv na audiciju prenosimo u cijelosti.

***

S ponosom javljamo da kazalište Luda kuća održava audiciju za cabaret „MI HRVATI!“ autora Ivana Đuričića. Ako se osjećate ludo, talentirano, kreativno i imate određenu dozu smisla za humor, nastavite čitati ovaj tekst. Ako ne, ne trošite svoje dragocjeno vrijeme.
Za audiciju se mogu prijaviti svi profesionalni glumci i glumice te studenti i studentice glume bez obzira na dob, rasu, vjersku i nacionalnu pripadnost te rodno određenje.
Prijave za audiciju zaprimat će se u elektroničkom obliku na adresu marketing@ludakuca.hr do 15. svibnja 2019. godine.
Pod prijavu mislimo da nam pošaljete jednu do tri fotografije (sebe, ne svog kućnog ljubimca), kratku biografiju i kontakt na koji Vas možemo dobiti (telefonski kao i onaj elektroničke pošte).
U biografiju bi bilo poželjno uključiti što ste do sad radili (molimo Vas, bez nabrajanja ispita na Akademiji – osim studenata, oni smiju) i vještine koje ste savladali, a koje bi Vam mogle dobro doći u cabaretu – jahanje i plivanje ne pomažu, ali sviranje instrumenata, akrobatika, imitiranje i slično bi mogli.*

*ispijanje određenog broja piva u jedinici vremena nije vještina
Nakon završetka roka prijave autorsko-producentski tim odabrat će dio kandidata koji će biti pozvani na audiciju. Kako bismo Vas i sebe poštedjeli „Dear John“ pisma, odmah najavljujemo da će poziv odabranima stići u roku od 5 dana nakon završetka prijava. Ako Vam se nismo javili… (znate završetak ove rečenice).
Uz poziv dobit ćete i materijale za audiciju koja će se održati krajem svibnja. Na audiciji će se provjeravati i pjevanje, no neka Vas to ne obeshrabri. Ne tražimo novog Freddieja Mercuryja i Monserrat Caballe, nego glumce koji se snalaze u glumačkim songovima.
Probe za cabaret „MI HRVATI!“ počet će u lipnju, a premijera se očekuje u listopadu.
Prijavom na audiciju dajete nam do znanja da ste u tom razdoblju slobodni za rad na novoj predstavi Lude kuće.
Radujemo se Vašim prijavama i nadamo se da ćemo Vas što više vidjeti na audiciji.

Veliki pozdrav
Luda kuća

Nisi lud da se ne prijaviš!

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE