Naslovnica > VIJESTI > Drugi showcase Kazališnog epicentra

Drugi showcase Kazališnog epicentra

Drugu godinu zaredom Kazališni epicentar, krovna organizacija kazališta za djecu i mlade u Hrvatskoj, organizira Croatian TYA and Puppet Theatres Showcase.
Share on facebook
Share on twitter

Showcase će se održati od 8. do 12. travnja 2019. godine, a u pet dana dvanaestoro inozemnih producenata posjetit će 6 hrvatskih gradova, gdje će pogledati devet predstava za djecu i mlade.

Showcase je istovremeno i mini turneja po Hrvatskoj, kroz koju hrvatske organizacije i kazališta imaju priliku uspostaviti kontakt s menadžerima u kulturi i producentima iz čitavog svijeta.

Prošle smo godine organizatori su u svoje uspjehe uvrstili dogovore gostovanja hrvatskih predstava na Kubi i u Kini, te stručne posjete hrvatskih kazalištaraca Latviji i Izraelu.

Ove godine showcase okuplja producente iz Mađarske, BiH, Švicarske, Njemačke, Armenije, Izraela, Francuske, Rumunjske, Estonije, Belgije/Nizozemske i Rusije.

U pet dana, oni će posjetiti Vukovar, Vinkovce, Zadar, Zagreb, Karlovac i Split te se istovremeno upoznati i s Malim Marulićem u Splitu, i s Vukovarskim lutkarskim proljećem u Slavoniji i Baranji.

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI