Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > BADco i Multimedijalna koliba traže producenta

BADco i Multimedijalna koliba traže producenta

Umjetničke organizacije BADco. i Multimedijalna koliba raspisuju javni natječaj za zapošljavanje na radnom mjestu: producent/-ica – 1 izvršitelj/-ica na neodređeno vrijeme.

Multimedijalna koliba je umjetnička organizacija koja okuplja autorice i autore iz raznorodnih umjetničkih djelatnosti – suvremenog plesa, oblikovanja zvuka i radiofonije, likovnosti, kazališta, književnosti... – s ciljem stvaranja zajedničkih projekata te poticanja intermedijalne i interdisciplinarne suradnje. Osnovale su je plesna umjetnica Zrinka Šimičić Mihanović te dramaturginja i radiofoničarka Pavlica Bajsić Brazzoduro, 2013. godine. Od svog osnutka Multimedijalna koliba provodi nekoliko višegodišnjih projekata (međunarodni festival improvizacije Improspekcije, radiofonijski ciklus malih formi Plan za bijeg, također međunarodnog karaktera, te interdisciplinarne istraživačko-edukativno-izvedbene projekte Ja pa ti pa mi (za mlađu publiku) i Radio Koji Je Tu Prije Radio. Pored toga organizacija kontinuirano radi na produkciji i distribuciji predstava suvremenog plesa i radiofonijskog kazališta te na promicanju somatskog pristupa tijelu i pokretu kroz organiziranje radionica i drugih edukativnih programa.
Više o radu Multimedijalne kolibe možete pronaći na:www.multimedijalnakoliba.hr

Umjetnička organizacija BADco. autorski je kolektiv koji već sedamnaest godina djeluje u polju nezavisnog kazališta i suvremenog plesa. U tom razdoblju kolektiv je realizirao skoro trideset predstava u suradnji s međunarodnim i lokalnim koproducentima te čitav niz pratećih aktivnosti u rasponu od izvedbenih instalacija, radionica, softverskih alatki, do knjiga, simpozija i konferencija. Gostovao je na istaknutim pozornicama i festivalima diljem svijeta, poput berlinske Volksbühne, gradačkog Steirischer Herbst ili njujorške La Mame, a 2011. i u sklopu hrvatskog predstavljanja na 54. Bijenalu u Veneciji.
Više o radu kolektiva možete saznati na: www.badco.hr

Opis poslova: koordinacija produkcije, operativno vođenje projekata, poslovna komunikacija i financijska administracija. Mjesto rada: Grad Zagreb, od doma i/ili u dogovorenom uredskom prostoru. Rad se zasniva sa svakom od dviju umjetničkih organizacija na određeno vrijeme od jedne godine uz izglednu mogućnost produženja. Probni rad traje tri mjeseca. Radnik/-ca radi za svaku od dviju umjetničkih organizacija pola radnog vremena, ukupno 40 sati tjedno. Natječaj je otvoren od 18.12.2017. do 31.12.2017.

Uvjeti:
- prethodno iskustvo na poslovima produkcije i koordinacije umjetničkih i kulturnih projekata
- poznavanje suvremenog kazališta
- poznavanje metodologije projektnog ciklusa
- osnovne administrativne sposobnosti (pisana korespondencija, izrada i praćenje jednostavnih proračuna, obavljanje jednostavnih financijskih zadataka)
- razvijene komunikacijske i koordinacijske vještine
- aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
- dobro poznavanje rada na računalu, nadasve rada s programom za obradu teksta i programom za tablično računanje
- samostalnost u radu
- otvorenost i prilagodljivost
- samostalnost i inicijativnost u radu

Prednosti:
- vozačka dozvola B kategorije
- uređivanje Facebook stranice i mrežnih stranica
- upućenost u kazališnu tehniku

Prijava mora sadržavati:
- Osnovne informacije o kandidatu/-kinji – ime i prezime, OIB, kontakt podaci (adresa, telefon, adresa elektroničke pošte), datum rođenja, spol, državljanstvo – do 1 stranice
- Pismo u kojem kandidat/-kinja obrazlaže na koji način odgovara traženom profilu te objašnjava svoju motivaciju za rad – do 2 stranice
- Biografija u kojoj se navodi radno iskustvo, obrazovanje, osnovne vještine i sposobnosti i druge važne informacije – do 3 stranice
- Dokaz o postignutoj razini formalnog obrazovanja (sken)

Prijave se dostavljaju elektroničkom poštom na obje ove adrese: ana@badco.hr i multimedijalnakoliba@gmail.com

Zakašnjele i nepotpune prijave te one koje ne poštuju navedena ograničenja opsega dokumentacije neće se razmatrati. Kandidati/-kinje mogu biti pozvani/-e na razgovor radi utvrđivanja njihovih stručnih znanja, sposobnosti i vještina te dosadašnjih rezultata u radu. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni isključivo putem elektroničke pošte u roku od 7 dana od dana donošenja odluke o izboru.

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE