Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Drama Ivora Martinića objavljena u Španjolskoj

Drama Ivora Martinića objavljena u Španjolskoj

Objava teksta Ivora Martinića prvi je rezultat sudjelovanja Hrvatskog centra ITI na prošlogodišnjem Međunarodnom salonu kazališne knjige u Madridu.
Share on facebook
Share on twitter

U najnovijem broju časopisa španjolske Udruge kazališnih redatelja (Asociación de Directores de Escena) ADE Teatro za mjesec listopad objavljen je španjolski prijevod drame Ivora Martinića Dobro je dok umiremo po redu u prijevodu Nikoline Židek. Predgovor tekstu napisala je Željka Turčinović, predsjednica Hrvatskog centra ITI koji je financirao prijevod.

Objava teksta Ivora Martinića u časopisu prvi je rezultat sudjelovanja Hrvatskog centra ITI na prošlogodišnjem Međunarodnom salonu kazališne knjige u Madridu (6.-8. studenog 2015.) na kojemu je HCITI predstavio svoj dosadašnji rad na promociji hrvatske dramatike u zemljama španjolskog govornog područja, te održao nekoliko sastanaka na kojima je dogovorena suradnja sa španjolskim partnerima na temelju reciprociteta.

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE