Naslovnica > VIJESTI > INFO > Nicholas Hytner piše knjigu o svom mandatu na čelu National Theatrea

Nicholas Hytner piše knjigu o svom mandatu na čelu National Theatrea

Naslovljena 'Balancing Acts' knjiga bi trebala izaći u svibnju 2017., a Hytner obećava u njoj detaljno opisati svoje iskustvo na čelu središnjeg engleskog dramskog teatra u razdoblju od 2003. do 2015. godine.
Share on facebook
Share on twitter

Kao što smo to od njega i navikli, Nicholas Hytner će objavu knjige iskoristiti za promociju svog novog kazališnog projekta. Naime, knjiga će zapravo najaviti otvaranje njegova novog kazališta, smještenog u blizini Tower Bridgea, a kojeg će voditi s bivšim izvršnim ravnateljem NT-a, Nickom Starrom.

Izdavač Jonathan Cape tvrdi da će knjiga biti prepuna “urnebesnih i nevjerojatnih” priča o glumcima, redateljima i dramatičarima s kojima je Hytner surađivao u Nationalu, uključujući Maggie Smith, Arthura Millera, Helen Mirren, Johna Gielguda i Michaela Gambona.

Britanski mediji već sad najavljuju kako će po srijedi biti izdavački hit i obavezna literature za sve koji bave kazalištem, ali i one koje zanima upravljanje ustanovama u kulturi.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE