Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Što kažu kritičari za Nicole Kidman @ Photograph 51

Što kažu kritičari za Nicole Kidman @ Photograph 51

Je li povratnička predstava australske zvijezde zadovoljila visoke kriterije britanskih kazališnih kritičara?
Share on facebook
Share on twitter

Očekivano - jest.

Kidman je redom dobila sve same pohvale, no izvrsno je ocjenjena i predstava u cjelini.

Guardianov Michael Billington kaže kako je jedino na što se može požaliti činjenica da predstava ne traje - dulje. Tvrdi da Kidman igra inteligentno i s autoritetom, te ga se naročito dojmio ternutak u kojem otkriva dvostruku ovojnicu DNA na fotografiji iz naslova predstave.

Dominic Cavendish, u Telegraphu piše kako je Kidman briljantna u portretiranju žene koja je istovremeno sazdana od porculana i željeza.

Nešto je mane zadovoljan Quentin Letts, koju u tekstu za Daily Mail tvrdi kako Kidman nije dovoljno mračna za ulogu Rosalind Franklin, zte njezinu interpretaciju ocjenjuje nedovoljno slojevitom.

Ben Brantley, glavni kritičar New York Timesa pak tvrdi da Kidman ovom ulogom ostvarila gotovo potpuno savršenstvo, a s njim se slaže i Paul Taylor u Independentu, koji je upotrijebio pridjev - veličanstveno, dok Mark Shenton u strukovnoj novini The Stage piše kako je po srijedi nijansirana glumačka izvedba u prekrasnoj predstavi zahvaljujući kojoj je West End na dobitku.

Ukratko, Kidman i Grandage opet imaju hit, a želite li ga pogeldati u Londonu i to po nevjerojatno niskoj cijeni ulaznica, detalje potražite ovdje.

 

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE