Naslovnica > VIJESTI > CROSSOVER > Kultura – Ilinčiću

Kultura – Ilinčiću

Odlukom nove šefice, Dražen Iličnić zamjenit će Linu Kežić na mjestu urednika kulture u informativnom programu HTV-a.
Share on facebook
Share on twitter

Hloverka Novak Srzić, friško imenovana nova urednica informativnog programa HTV-a, objavila je tko će u njezinoj kadrovskoj križaljci za nacionalnu televiziju, voditi kulturu. Dosadašnju urednicu, veteranku Linu Kežić zamjenit će - Dražen Ilinčić.

Na HTV-u postoje, naime, dvije redakcije kulture, ona ‘obična’ koja se bavi specijaliziranim emisijama (‘Pola ure kulture’, Drugi format’, ‘Vrtoglavica’), i ona druga, puno vidljivija - u informativnom programu (Dnevnik, Vijesti, Vijesti iz kulture)

Ilinčića je dopala upravo potonja redakcija, zadužena za prezentiranje kulture 'širokim narodnim masama’, a za nadati se da na novom random mjestu neće primjeniti recept koji je iskušao na otvorenju ovogodišnjih Dubrovačkih ljetnih igra.

Kakve točno planove Ilinčić ima još se ne zna, no u izjavi sa za svoju bivšu redakciju – Večernji list, odmah najavio određeno moderniziranje, ali i zadržavanje novinarskog posla u HTV-ovim emisijama za koje je dosad radio – ‘Pola ure kulture’ i ’Vrtoglavica’.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE