Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Saša Anočić ostaje na čelu Trešnje

Saša Anočić ostaje na čelu Trešnje

Kazališno vijeće Trešnje razmotrilo je tri pristigle prijave, no kao i ansambl odlučilo podržati dosadašnjeg ravnatelja. Donosimo vam njegov program za iduće četiri godine, u kojem nema niti jednog jedinog planiranog naslova?!?
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

4 Responses

 1. Ne znam zašto ljudi nemaju naviku komentirati ovdje, gdje bi trebali komentirati. Budući da se radi o kazalištu za djecu, imam OBVEZU reći makar samo jednu rečenicu:
  Ovaj “program” Saše Anočića ne može doći niti na stol za razmatranje prijava, a kamo li da bude izabran za još jedan mandat. To je SKANDAL! … Skandal nakon kojeg bi trebali dati ostavku … i Anočić i Ljuština i kompletni gradski establišment u kulturi.
  Oni nam se rugaju … rugaju se svima nama koji radimo u kulturi, a posebno u kazalištu.

 2. Čuj Ivica, od šoka sinoć, a nakon čitanja ovoga gore nije bilo volje ni za čim pa ni za javljanjem u komentare. Ovo je neopisiva sramota za koju opet nitko neće odgovarati. Samo se nadam da će Dora i Saša koji su, sigurna sam, predali programe, a ne ovakve papiriće sa šanka biti uporni u borbi za pravdu. Javlajm se za svaku moguću asistenciju i suradnju oko toga….ovo ne bi smjelo proći bez posljedica. Sram može biti sve istance koje su ovo propustile, od kazališnog vijeća do Skupštine, a preko, sada već notornog, Odbora za kulturu.

 3. Da Snježana, imaš pravo! Treba se sada stisnuti! Kao i ti i ja se javljam za svaku “moguću asistenciju i suradnju” i Dori i Saši … i kao Ivica Šimić, ali i kao Glavni tajnik svjetskog ASSITEJ-a. Ovo je SRAMOTA. Moram konačno reći da je meni jako teško biti glavnim tajnikom i zastupati interese hrvatskog kazališta, braniti hrvatsko kazalište za djecu i mlade u svijetu dokle god nam se ovako kadrovira i ovako kroji slika.
  No, najprije i Dora i Saša moraju reagirati i tražiti “pravdu i pravo”. I Dora i Saša imaju pravo da prezentiraju svoje programe i oni bi se morali žaliti.
  Dora? Saša?

 4. Najprije bi bilo dobro da daju svoje programe Nori da ih objavi pa da svi mogu vidjeti razlike i podržati ih u tome…ne smiju ovo pustiti! reći No passaran, e to je jedino moguće.

Odgovori

POVEZANE VIJESTI