Login za korisnike

Saša Anočić ostaje na čelu Trešnje

Kazališno vijeće Trešnje razmotrilo je tri pristigle prijave, no kao i ansambl odlučilo podržati dosadašnjeg ravnatelja. Donosimo vam njegov program za iduće četiri godine, u kojem nema niti jednog jedinog planiranog naslova?!?

  
  ZAŠTIĆENI SADRŽAJ
OSTATAK OVOG TEKSTA DOSTUPAN JE SAMO UZ PRETPLATU ILI SMS PLAĆANJE

PRETPLATITI SE MOŽETE VEĆ ZA
1 KN DNEVNO
UPUTE ZA SMS PLAĆANJE PLATITE SMS PORUKOM PRETPLATITE SE

 • Ne znam zašto ljudi nemaju naviku komentirati ovdje, gdje bi trebali komentirati. Budući da se radi o kazalištu za djecu, imam OBVEZU reći makar samo jednu rečenicu:
  Ovaj “program” Saše Anočića ne može doći niti na stol za razmatranje prijava, a kamo li da bude izabran za još jedan mandat. To je SKANDAL! … Skandal nakon kojeg bi trebali dati ostavku … i Anočić i Ljuština i kompletni gradski establišment u kulturi.
  Oni nam se rugaju … rugaju se svima nama koji radimo u kulturi, a posebno u kazalištu.

 • Čuj Ivica, od šoka sinoć, a nakon čitanja ovoga gore nije bilo volje ni za čim pa ni za javljanjem u komentare. Ovo je neopisiva sramota za koju opet nitko neće odgovarati. Samo se nadam da će Dora i Saša koji su, sigurna sam, predali programe, a ne ovakve papiriće sa šanka biti uporni u borbi za pravdu. Javlajm se za svaku moguću asistenciju i suradnju oko toga….ovo ne bi smjelo proći bez posljedica. Sram može biti sve istance koje su ovo propustile, od kazališnog vijeća do Skupštine, a preko, sada već notornog, Odbora za kulturu.

 • Da Snježana, imaš pravo! Treba se sada stisnuti! Kao i ti i ja se javljam za svaku “moguću asistenciju i suradnju” i Dori i Saši … i kao Ivica Šimić, ali i kao Glavni tajnik svjetskog ASSITEJ-a. Ovo je SRAMOTA. Moram konačno reći da je meni jako teško biti glavnim tajnikom i zastupati interese hrvatskog kazališta, braniti hrvatsko kazalište za djecu i mlade u svijetu dokle god nam se ovako kadrovira i ovako kroji slika.
  No, najprije i Dora i Saša moraju reagirati i tražiti “pravdu i pravo”. I Dora i Saša imaju pravo da prezentiraju svoje programe i oni bi se morali žaliti.
  Dora? Saša?

 • Najprije bi bilo dobro da daju svoje programe Nori da ih objavi pa da svi mogu vidjeti razlike i podržati ih u tome…ne smiju ovo pustiti! reći No passaran, e to je jedino moguće.

Odgovori