Naslovnica > VIJESTI > CROSSOVER > Res urbanae i Improspekcije na Keršiću

Res urbanae i Improspekcije na Keršiću

res urbanae i Improspekcije, u razdoblju od 19. do 21. lipnja, organiziraju niz performativnih akcija na Trgu Otokara Keršovanija.
Share on facebook
Share on twitter

Performativnim akcijama, u kojima sudjeluju Bruno IsakovićMakiko ItoFred LanzMiro ManojlovićSylvain Meret i Zrinka Šimičić Mihanovićcilj je ukazati na potisnute potencijale ovog gradskog prostora i na devastiranu urbanu intervenciju Bernarda Bernardija koja obilježava ovaj zagrebački trg.

utorak, 19. lipnja, u 19 sati
srijeda, 20. lipnja, u 21,30 sati
četvrtak, 21. lipnja,  u 19 sati

Projekt res urbanae je društvena platforma UIII-a i Zaklade Heinrich Boell kojom se propituju pojmovi zajedništva, zajedničkih dobara, te postojećih i alternativnih struktura i oblika upravljanja društvenim, kulturnim i prostornim resursima u lokalnim zajednicama.

Improspekcije su inicijativa za razvoj improvizacijske scene u Hrvatskoj te za promicanje međunarodne i međudisciplinarne suradnje na području improvizacije kao izvedbene forme. Projekt se odvija kroz radionice, istraživačke inicijative, diskusije i javne izvedbe, često vezane uz specifičnu lokaciju.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI