Naslovnica > VIJESTI > CROSSOVER > Dobitnici Nagrada hrvatskog glumišta

Dobitnici Nagrada hrvatskog glumišta

Najbolja dramska predstava je mjuzikl 'Kauboji', a najviše nagrada u kategoriji mjuzikla dobila je predstava dječjeg kazališta Trešnja.
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

2 Responses

  1. prijenos dodjele! genijalno! bojim se da i ono malo neobavezne publike, koja je mislila jos koji put otici u kazaliste, ovim spektaklom gubi zrno interesa! nada je umrla! izgubili smo publiku! nastavimo i dalje raditi kazaliste za za uski krug prijatelja kolega! hura! a da opravdamo cijelu stvar nagradimo predstavu koja je uzbudila publiku gladnu smijeha i zabave!

  2. Dobro lik kaže. Wannabe svečanost, elita, fensi, i sve to rezultiralo je živim očajem. Pokušaj oscara? To je ko kad gledate dr. Housea i onda odete u neku našu bolnicu koji odiše zadnjim dizajnerski krikom ranog socijalizma. Ne znam je li možda trunku bolje izgledalo uživo, iako sigurna sam da nije bilo nimalo zanimljivije. Mogli su bar dovesti da vode ljudi koji znaju glumit. Il koji bar znaju vodit. I oni pokušaji lajtmotiva, i one neke lijepe rečenice o kazalištu koje su okolnostima izvedbe izgubile svu draž. Jedino što je držalo ljude da gledaju prijenos je čista znatiželja. Ne samo “tko će dobiti nagradu” nego i “zar se naše kazalište svodi na ovo” i “zar se oni šale”.
    Inače čestitala bi Ljepotici i Zvijeri na svim zasluženim nagradama, i lijepo bi ih zamolila da se vrate na repertoar.
    Kaubojima želim što manje publike kako bi mogla normalno kupovat karte a ne da ih moram rezerviravat dva mjeseca unaprijed.
    A prije nego što završim komentar, željela bih vas sve pozvati u kazalište… jer su oni tako rekli.

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE