Škola za superjunake

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
PRODUKCIJA:
NAZIV IZVORNIKA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Zagrebačko kazalište lutaka djeci starijoj od tri godine namijenilo je predstavu o superjunacima, a poreznim obveznicima onu o super-računima.
autorski tim funkcija
Siniša Bahunautor teksta
Ivan Kristijan Majićredatelj

Zagrebačko kazalište lutaka ove je godine za program dobilo  1.040.000,00 kn poreznih obveznika Grada Zagreba i to za tri premijere. No, među njima nije bila i Škola za superjunake, a kako se i zašto ista tamo zatekla, teško da ćemo saznati, budući da ZKL nema potrebu svojoj publici, a još manje medijima, navesti čak ni tko u spomenutoj predstavi igra?!?

Stoga vam možemo reći da predstava nastaje prema tekstu dramatičara mlađe generacije, Siniše Bahuna, a da je režira Ivan Kristijan Majić, koji je u ZKL već lani postavio Kravu na mjesecu.

Osim napomene da je predstava namijenjena djeci od 3 i više godina, ZKL o njoj komunicira samo još ovo:

Cilj joj je poučiti i zabaviti djecu potičući ih da sama osmisle rješenja za svoje životne situacije kroz susret s crno-bijelim svijetom junaka i zločinaca, koji su im dobro poznati iz crtića i stripova. Priča je to o školi gdje djecu sa supermoćima školuju da postanu superjunaci. Jedno može letjeti, drugo trčati kao munja, a treće je snažno kao bik. Među njima je i Luka, koji je odličan učenik, ali čini se da nema posebnih moći. Kad zlikovac iz svemira dođe osvojiti zemlju, tko će je spasiti?

Komentirajte

PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE