Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Dani Kerempuha u Novom Sadu

Dani Kerempuha u Novom Sadu

Satiričko kazalište Kerempuh iz Zagreba u prosincu sa četiri predstave i popratnim programom gostuje u SNP Novi Sad, a cijelo će gostovanje obilježiti sjećanje na Fadila Hadžića.
Share on facebook
Share on twitter

Manifestcija započinje 08.prosinca u 19.00 h kad će u predvorju  SNP-a biti otvorena izložba slika Fadila Hadžića, dugogodišnjeg Kerempuhova umjetničkog ravnatelja koji je preminuo početkom ove godine.

Iste večeri od 20h na programu je predstava 'Spektakluk'  autorskog trojca Filipović - Bitorajac - Lazić.

9. prosinca u 19.30 Kerempuhov ansambl izvest će 'Metastaze'  autora Ive Balenovića i Borisa Svrtana, predstavuagrađenu Nazorovom nagradom, onom NHG, ali i nagradama na Marulićevim danima, nagradom čitatelja 'Slobodne Dalmacije' i brojnim drugim.

10. prosinca u 19.30 na repertoaru su 'Prevaranti', redatelja Georgija Para, a prema posljednjem dramskom tekstu tekstu Fadila Hadžića. Nakon predstave, točnije od 21.30h u Kulturnom centru Novi Sad bit će prikazan i dokumentarni film o Fadilu Hadžiću, te njegov hvaljeni igrani film 'Novinar'.

Dane Kerempuha u Novom Sadu zaključit će 11. prosinca u 19.30h   izvedba predstave 'Čudo u Poskokovoj Dragi', a koju je prema tekstu Ante Tomića režirao Krešimir Dolenčić.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI