Naslovnica > VIJESTI > Uskoro istječe rok za prijavu predstava za 45. Dane satire Fadila Hadžića

Uskoro istječe rok za prijavu predstava za 45. Dane satire Fadila Hadžića

U tijeku su prijave za međunarodni kazališni festival „45. Dani satire Fadila Hadžića“, specijaliziran za predstave satiričkog i komediografskog usmjerenja. Festival će se održati u rujnu 2021., u organizaciji i realizaciji Satiričkog kazališta Kerempuh.
Share on facebook
Share on twitter

Krajnji rok za prijave predstava je 31. prosinca 2020.

Za sudjelovanje na Festivalu kazalište može prijaviti jednu predstavu koja je premijerno izvedena u periodu od 01.09.2019. – 31.12.2020. Kazališta na Festival mogu prijaviti i predstavu koja za trajanja natječaja nije imala premijeru, ali će je imati do 28.04.2021.

Prijave je potrebno dostaviti na adresu: Satiričko kazalište Kerempuh, Prolaz Fadila Hadžića 3,  Zagreb, i mailom na adresu: dani.satire@kazalistekerempuh.hr

U svrhu pravodobnog planiranja dolazaka izbornika na izvedbe prijavljenih predstava poželjno je da kazališta što prije izvrše prijave te uz njih dostave termine izvedbi.

Uz prijavnicu je potrebno priložiti snimku i programsku knjižicu predstave.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI