Naslovnica > VIJESTI > INFO > Kerempuhovi zagrljaju na Zrinjevcu

Kerempuhovi zagrljaju na Zrinjevcu

Dok će 20. studenog većina kazališta u Hrvatskoj publici nuditi besplatne programe, zagrebačko kazalište Kerempuh nudit će - zagrljaje.
Share on facebook
Share on twitter

Akcija nazvana Zagrljaj 2010. zajednički je projekt  kazališta Kerempuh i tvrtke dm, a koji, kako kaže službeno priopćenje, realiziraju:

u cilju vraćanja optimizma u hrvatsko društvo, pogođeno krizom i recesijom te afirmacije zajedništva i empatije, vrijednosti koje se sve više gube u našem društvu

Stoga vas 20. studenog pozivaju na zagrebački Zrinjevac, s početkom u 11 sati, kako bi Vam: kroz program ‘Zagrljaj 2010.’ dali istinski kazališni doživljaj te istodobno širili pozitivne vibracije .

‘Zagrljaj 2010.’ bit će dvosatni program zabave, pjesme, plesa, glume, smijeha i iznenađenja, a četiri voditeljska para (Ana Maras i Hrvoje Kečkeš, Mario i Boris Mirković, Anita Matić Delić i Borko Perić te Tarik Filipović i Rene Bitorajac) točno u podne pozvat će sve građane da zagrle prijatelje, majke, djecu ma gdje god da jesu, dok će oni prisutni na Zrinjevcu biti ovjekovječeni u milenijskoj fotografiji ‘najvećeg zagrljaja’ Šime Strikomana.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI