Login za korisnike

Još nešto o ljubavi

Nakon duge i uspješne glumačke karijere, glumica Zdenka Heršak odlučila se za još jednu, spisateljsku, pa tako i pedesetu godišnjicu svog umjetničkog djelovanja ne slavi na sceni, već predstavom u kojoj ne igra, nego ju je napisala. Dosad je napisala tridesetak drama, objavila četiri knjige, autorica je televizijske serije i više televizijskih drama. Svoje tekstove Read more about Još nešto o ljubavi[…]

***

Nakon duge i uspješne glumačke karijere, glumica Zdenka Heršak odlučila se za još jednu, spisateljsku, pa tako i pedesetu godišnjicu svog umjetničkog djelovanja ne slavi na sceni, već predstavom u kojoj ne igra, nego ju je napisala.

Dosad je napisala tridesetak drama, objavila četiri knjige, autorica je televizijske serije i više televizijskih drama. Svoje tekstove uglavnom je sama producirala, kao dio Kazališne radionice. Jedna je od osnivača Dramskog kazališta ‘Gavella’, u kojem je provela i veći dio svoje glumačke karijere.

Predstava ‘Još nešto o ljubavi’ uzima kao okosnicu televizijske žanrove realityja i talk-showa, te izvođači u interakciji s publikom pokušavaju preispitati i prodiskutirati, kao što se iz naslova može vidjeti, ljubav.

Predstavu izvode Zdenka Marunčić-Mrduljaš i Matija Prskalo, a redatelj je Radovan Marčić.


Odgovori

POVEZANE VIJESTI