Naslovnica > VIJESTI > INFO > Audicija za glumce novog projekta Matije Ferlina

Audicija za glumce novog projekta Matije Ferlina

Koreograf i redatelj Matija Ferlin organizira audiciju/workshop za predstavu pod radnim naslovom Samice. Riječ je o istraživačkom projektu u suradnji s Jasnom Žmak, Goranom Ferčecom i Sandrom Siljanom koji će se, kao rezultat workshopa i proba tijekom 2010-11, premijerno izvesti krajem iste sezone.
Share on facebook
Share on twitter
'Samice' je autorski projekt u kojemu Matija Ferlin želi stečeno koreografsko iskustvo i plesačko znanje prenijeti na područje hrvatskog jezika. Kao i uvijek, početna Ferlinova koncepcija krajnje je jednostavna: postaviti dramsku predstavu koja poštuje konvencije dramskog kazališta, ali tako da su sve rečenice napisane i izvode se s poretkom riječi unatrag. Premda izgovorene unazad, deformirane i lišene prvotna značenja, od glumca se zahtijeva da iste rečenice izgovori intencijom, motivacijom i smislom njenoga pravog značenja.
Sve zainteresirane glumice i glumci pozivaju se  da pošalju životopis i fotografiju na adresu audicija_audition@yahoo.com  do 20. srpnja 2010.
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI