Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Natječaj za tekst monodrame

Natječaj za tekst monodrame

Nagrada podrazumijeva novčani iznos i produkciju monodrame.
Share on facebook
Share on twitter

Tekst natječaja prenosimo u cijelosti.

***

Organizatori Regionalnog festivala monodrame “InBox”, Hrvatski kulturni centar Nova Bila i Kazalište mladih KORIFEJ, s ciljem poticanja regionalnog dramskog stvaralaštva i promocije dramskih pisaca objavljuje:

NATJEČAJ ZA TEKST MONODRAME I DODJELU NAGRADE U SKLOPU 1. REGIONALNOG FESTIVALA MONODRAME “InBox”:

I.
Na natječaj se mogu prijaviti autori s novim dramskim tekstom pisanim u formi monodrame. Tekst mora biti pisan na jednom od BHS jezika i ne smije biti izveden ili objavljen do rujna/septembra 2021. godine kada će se održati 1. Regionalni festival monodrame „InBox“. Autor može prijaviti jedan tekst. Natječaj je regionalan i otvoren za sve autore koji pišu na BHS jezicima.

II.
Tekstove će čitati, ocjenjivati i o nagradi odlučiti tročlani stručni žiri, sastavljen od priznatih dramaturga iz zemalja Regiona , koji imenuje organizacijski odbor festivala „InBox“. 16-19-09.

III.
Kazalištu mladih “Korifej” treba dostaviti tekst monodrame putem maila uz podatke o autoru (puno ime,adresa,broj telefona).Tekstovi se šalju na mail adresu: kmkorifej@gmail.com, s naznakom:

Prijava monodrame na natječaj „InBox”.

Prijavljeni tekstovi će biti proslijeđeni članovima žirija bez podataka o
autorima teksta.

Natječaj je otvoren od 24.02.2021. do 16.07.2021., a prijave se mogu slati najkasnije do petka, 16.07.2021. u 24:00h.

IV.
Nagrada se objavljuje i uručuje na 1. Regionalnom festivalu monodrame “InBox” koji će biti održan od 16.09.2021. do 19.09.2021. godine u Travniku- Nova Bila, BiH.

V.
Nagrada podrazumijeva novčani iznos od 1.000,00 KM za autora najbolje monodrame i produkciju monodrame uz njezino izvođenje na slijedećem izdanju Festivala 2022. godine.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE