Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Natječaj za 1. Zagrebački festival monodrame

Natječaj za 1. Zagrebački festival monodrame

Od 13. - 19. travnja održat će se 1. Zagrebački festival monodrame u organizaciji Teatra GAVRAN, a u partnerstvu sa Urania - prostor kreacije.
Share on facebook
Share on twitter

Poziv za sudjelovanje prenosimo u cijelosti.

***

Svako kazalište za sudjelovanje na ovom festivalu može prijaviti samo jednu predstavu koja je premijerno izvedena u periodu od 1.1.2019. pa do 31.12.2020. godine. Prijave i snimku predstave treba dostaviti ili e-mailom na info@teatar-gavran.hr ili poštom na Teatar GAVRAN, Dugi dol 58C, 10000 Zagreb s naznakom: za Zagrebački festival monodrame. Uz prijavnicu koju dostavljamo u dodatku, molimo dostaviti programsku knjižicu predstave (u elektronskom obliku šalje li se prijava e-mailom, ili u tiskanom obliku šalje li se poštom).

Selekciju prijavljenih predstava obavit će dramaturgica i spisateljica Dina Vukelić, ravnateljica festivala Maja Šegota, te književna kritičarka Andrea Divić. O odabranim predstavama teatri će biti obavješteni do 20. ožujka 2021. godine. Na festivalu se dodjeljuje nagrada ZLATNA KRILA za najbolju glumačku interpretaciju. Odluku o najboljem glumcu festivala donijet će tročlani žiri sastavljen od uglednih kulturnih djelatnika. Za sve sudionike izvan Zagreba, organizator festivala Teatar GAVRAN će pokriti putne troškove i smještaj.

Krajnji rok za prijavu je 22. veljače 2021. godine.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI