Naslovnica > VIJESTI > CROSSOVER > Cirkuska rezidencijalna mreža

Cirkuska rezidencijalna mreža

Putem natječaja "Cirkuska rezidencijalna mreža" udruge Cirkus Kolektiv , Cirkorama i ROOM 100 otvaraju svoje prostore za umjetničke rezidencije regionalnih cirkuskih umjetnika.
Share on facebook
Share on twitter

Cilj natječaja je doprinos razvoju regionalne cirkuske scene. Aplikacije zaprima svaka od navedenih udruga, a posebno će se vrednovati projekti koji posjeduju kvalitete inovativnosti, originalnosti, kritičkog promišljanja, refleksivnosti, angažiranosti i interdisciplinarne suradnje.

Pozivaju se umjetnici, umjetnice i kolektivi suvremenog cirkusa i srodnih izvedbenih umjetnosti da se prijave na natječaj za rezidencijalnu potporu koja osigurava prostor za rad, organizaciju work-in-progress izvedbe ili gotove produkcije, potrebne tehničke uvjete na izvedbi te medijsku vidljivost.

Umjetnici se sa svojim radovima natječu za slobodne termine za boravak i kreaciju u 2020. godini na Maloj sceni Doma mladih i HALI 100 u Splitu, te u šatoru CirkoBalkane u Zagrebu.

Natječaj je namijenjen prvenstveno za regionalne cirkuske umjetnike i otvoren je za sve cirkuske, plesne, glumačke, novomedijske i interdisciplinarne ideje i radove u nastajanju.

Natječaj je otvoren do 12.06.2020., a rezultati će biti objavljeni 22.6.2020. na stranicama udruga.

Prijave se zaprimaju na sljedećim linkovima:

CIRKUS KOLEKTIV PRIJAVNICA

CIRKORAMA PRIJAVNICA

ROOM 100 PRIJAVNICA

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI