Naslovnica > VIJESTI > CROSSOVER > Cirkuska rezidencijalna mreža

Cirkuska rezidencijalna mreža

Putem natječaja "Cirkuska rezidencijalna mreža" udruge Cirkus Kolektiv , Cirkorama i ROOM 100 otvaraju svoje prostore za umjetničke rezidencije regionalnih cirkuskih umjetnika.

Cilj natječaja je doprinos razvoju regionalne cirkuske scene. Aplikacije zaprima svaka od navedenih udruga, a posebno će se vrednovati projekti koji posjeduju kvalitete inovativnosti, originalnosti, kritičkog promišljanja, refleksivnosti, angažiranosti i interdisciplinarne suradnje.

Pozivaju se umjetnici, umjetnice i kolektivi suvremenog cirkusa i srodnih izvedbenih umjetnosti da se prijave na natječaj za rezidencijalnu potporu koja osigurava prostor za rad, organizaciju work-in-progress izvedbe ili gotove produkcije, potrebne tehničke uvjete na izvedbi te medijsku vidljivost.

Umjetnici se sa svojim radovima natječu za slobodne termine za boravak i kreaciju u 2020. godini na Maloj sceni Doma mladih i HALI 100 u Splitu, te u šatoru CirkoBalkane u Zagrebu.

Natječaj je namijenjen prvenstveno za regionalne cirkuske umjetnike i otvoren je za sve cirkuske, plesne, glumačke, novomedijske i interdisciplinarne ideje i radove u nastajanju.

Natječaj je otvoren do 12.06.2020., a rezultati će biti objavljeni 22.6.2020. na stranicama udruga.

Prijave se zaprimaju na sljedećim linkovima:

CIRKUS KOLEKTIV PRIJAVNICA

CIRKORAMA PRIJAVNICA

ROOM 100 PRIJAVNICA

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE