Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Nagrade Mali Marulić

Nagrade Mali Marulić

Zbog izvanrednih okolnosti 13. Festival hrvatske drame za djecu Mali Marulić je odgođen, ali u dobroj vjeri da će se održati što prije žiri Natječaja za najbolji dramski tekst za lutkarsko kazalište i kazalište za djecu pročitao je pristigle tekstove i proglasio nagrađene.
Share on facebook
Share on twitter

U roku do 6. siječnja 2020. godine na Natječaj za najbolji dramski tekst za lutkarsko kazalište i kazalište za djecu Mali Marulić pristiglo je 18 tekstova. Žiri u sastavu Sanja Vidan, glumica, Ivana Vuković, dramska spisateljica, i Jasen Boko, dramaturg, u uži je izbor uvrstio sedam tekstova.

Prvu nagradu žiri je dodijelio tekstu BIJELI GREBENI Marte Mekovec de Carvalho Pokupić, drugu nagradu tekstu KAKO JE BLUNO POSTAO BRUNO Ozane Ramljak, a treću nagradu tekstu UŠTIMAMAC Andrijane Grgičević.

Festival Mali Marulić trebao se održati u Splitu od 31. ožujka do 4. travnja 2020., a izbornik Goran Golovko u natjecateljski dio programa uvrstio je deset predstava.

Umjesto u travnju, zbog okolnosti i situacije s epidemijom virusa COVID 19, 13. Festival hrvatske drame za djecu Mali Marulić održat će se u novom terminu kojeg ćemo objaviti čim prije bude moguće.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI