U tijeku su prijave za 43. Dane satire Fadila Hadžića

U tijeku su prijave kazališnih predstava za sudjelovanje na festivalu “43. Dani satire Fadila Hadžića” u organizaciji i realizaciji Satiričkog kazališta Kerempuh.

U konkurenciju za selekciju ulaze predstave premijerno izvedene tijekom prošle sezone i tijekom sezone u kojoj je natječaj objavljen. Kazališta na festival mogu prijaviti i predstave koje za trajanja natječaja nisu imale premijeru, ali će je imati do kraja veljače u toj sezoni.

Krajnji rok za prijave predstava je 31. prosinca 2018.

Prijavljuje se jedna predstava, a uz ispunjen obrazac prijavnice koja se nalazi na službenoj stranici kazališta (www.kazalistekerempuh.hr) potrebno je priložiti programsku knjižicu predstave i DVD snimku predstave.

Prijave treba dostaviti na adresu: Satiričko kazalište Kerempuh, 10 000 Zagreb, Ilica 31, s naznakom „PRIJAVA - 43. DANI SATIRE FADILA HADŽIĆA“ i mailom na adresu: dani.satire@kazalistekerempuh.hr.

U svrhu pravodobnog planiranja dolazaka izbornika na izvedbe prijavljenih predstava poželjno je da kazališta što prije izvrše prijave te uz njih dostave termine izvedbi. Odluku o sudjelovanju na festivalu donosi izbornica, uvažena dramaturginja Željka Turčinović.  U sljedećem izdanju festivala uvode se novčane nagrade za najbolja glumačka ostvarenja, režiju, tekst i najbolju predstavu.

“43. Dani satire Fadila Hadića” održat će se u lipnju 2019. u Satiričkom kazalištu Kerempuh.

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE