Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Malograđani na MESS-u

Malograđani na MESS-u

Internacionalni teatarski festival MESS 2008. održat će se od 17. do 29. listopada u Sarajevu, a hrvatsko će kazalište na njemu imati barem jednog predstavnika.
Share on facebook
Share on twitter

Naime, iako će do objave potpune selekcije za ovogodišnji MESS proći još neko vrijeme, posve je sigurno da je u njegov program uvrštena predstava 'Pir malograđana' u režiji Paola Magellija i produkciji Scene Gorica Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Predstava je premijerno izvedena 26. rujna 2007. godine kao prva potpuno profesionalna dramska predstava Scene Gorica, a u njoj igraju Nina Violić, Ana Begić, Milan Pleština, Goran Navojec, Bojan Navojec, Perica Martinović, Iva Visković i Rakan Rushaidat. Dramaturginja je Željka Udovičić, scenografiju je osmislio Rene Gjurasin, kostimograf je Leo Kulaš, koreograf Damir Klemenić, a glazbu je birala Ivanka Mazurkijević.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE