Naslovnica > PREDSTAVE > Životinjsko carstvo

Životinjsko carstvo

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
PRODUKCIJA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Što muči lava Leopolda, što radi galeb Stipe, u kakvom je iščekivanju panda Amanda, a koje su brige žirafe Gracije, saznat ćete u predstavi Životinjsko carstvo Tvornice lutaka.
autorski tim funkcija
Danijel Popovićproducent
Tamara Šantek Zlatarkostimograf
Lara Škrinjarproducent
Matej Meštrovićoblikovatelj zvuka
Petra Radinproducent
Matija Šantićscenograf
Dora Delbiancoautor teksta
Mario Kovačredatelj

Životinjsko carstvo posve je nepredvidivo i puno pustolovina, no muče ih vrlo slične brige kao i nas. Priču o njihovom zajedništvu i prijateljstvu donosi Tvornica lutaka u režiji Marija Kovača.

Pred pandom Amandom nalazi se veliko plesno natjecanje. Galeb Stipe se usidrio i odlučio odmoriti od svojih lutanja po svjetskim morima. Lav Leopold nažalost još uvijek ne zna rikati kako treba pa mu je potrebno još dosta vježbe. Krokodil Kroko je umješan vaterpolist koji se sprema za polufinalno natjecanje. Žirafa Gracija, urednica poznatog časopisa ‘Šumska moda’, smišlja kako što bolje urediti naslovnicu.

No, svi oni imaju nešto zajedničko – strah. Svatko se nečega boji, neuspjeha, gubitka, samoće, toga da će ispasti smiješan pred drugima i da ga okolina neće prihvatiti i mnogo čega drugog. Hoće li životinje uspjeti prevladati svoje strahove?

U početku njihov strah izgleda ogromno, ali se uskoro sve počinje mijenjati. Jedni drugima pomažu te tako prevladavaju vlastite strahove i grade čvrsto prijateljstvo. Životinje kroz suočavanje sa svojim problemom postaju, kaže službena najava,  hrabre, vesele, maštovite, spremne na avanturu i promjene.

Odgovori

PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE