Naslovnica > VIJESTI > INFO > Izložba ‘Stoljeće Vučjaka’

Izložba ‘Stoljeće Vučjaka’

U utorak, 3. veljače u 19.30 u Galeriji Karas u Zagrebu, u Praškoj 4, otvara se izložba iz naslova autorice Mare Bratoš.
Share on facebook
Share on twitter

Fotografije svjedoče o nastanku predstave Vučjak u režiji Ivice Buljana u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu tijekom studenog i prosinca prošle godine. One su autoričin doprinos u oslikavanju susreta dramskog rukopisa sa našom suvremenošću. Na njima je zabilježeno vrijeme pokusa , predstava i kako kažu organozatori "ono vrijeme koje  spaja umjetničke doživljaje u percepciji gledatelja".

Mara Bratoš rođena je u Dubrovniku. Diplomirala je 1998. na Akademiji za dramske umjetnosti u Zagrebu, na odsjeku Filmsko i TV snimanje. Izlaže od 1995. godine na nizu samostalnih i skupnih izložbi, među ostalim, u galerijama Račić, Karas, u zagrebačkom MSU-u, u galeriji PM HDLU-a, u Umjetničkoj galeriji i u galeriji Otok u Dubrovniku.  Surađivala je sa Zagrebačkim kazalištem mladih, a trenutno je fotograf Hrvatskog narodnog kazališta. Više na

Izložba se realizira unutar ULUPUH-ovog programa u Galeriji Karas.

Izložba će se moći pogledati do 15. veljače, od utorka do petka od 11 do 19 sati, subotom i nedjeljom od 10 do 14 sati. Ponedjeljkom i praznikom galerija je zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI