Naslovnica > VIJESTI > CROSSOVER > Varaždin: Cirkus kao način života

Varaždin: Cirkus kao način života

Špancirfest, 'festival dobrih emocija' ove će se godine zbivati od 23. kolovoza do 1. rujna, a posebnu će pažnju posvetiti novocirkuskoj umjetnosti.
Share on facebook
Share on twitter
Organizatori tako najavljuju kako će posjetitelji Špancirfesta moći uživati u vještini nekih od najcjenjenijih uličnih umjetnika Europe. Štoviše, festival će tijekom slijedeće dvije godine biti dio projekta Circus as a way of life koji je sufinanciran kroz programa Europske unije za razvoj kulturnih djelatnosti Culture.
Partneri na projektu su i organizacije iz Francuske, Srbije, Kosova, Grčka i Albanije, a kroz projekt će se razvijati regionalna scena uličnog performansa.
U sklopu projekta će se na Špancirfestu 2013 i Špancirfestu 2014 održavati kreativne radionice uličnog performansa te izvoditi programi nastali tijekom festivala, ali i na radionicama u ostalim zemljama koje pokriva projekt.
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI