Naslovnica > VIJESTI > INFO > Natječaj za ravnatelja/icu GK ‘Komedija’

Natječaj za ravnatelja/icu GK ‘Komedija’

23. siječnja objavljen je natječaj za ravnatelja / ravnateljicu kazališta Komedija, a prijave se primaju 15 dana od objave.
Share on facebook
Share on twitter

Tekst natječaja prenosimo u cijelosti.

***

Urbroj: 25/2013. od 21. I. 2013. (198)

Zagrebačko gradsko kazalište »Komedija«, Zagreb, Kaptol 9, raspisuje

NATJEČAJ

za imenovanje ravnatelja/ice Zagrebačkoga gradskog kazališta »Komedija«.

Za ravnatelja/icu može biti imenovana osoba koja ispunjava sljedeće uvjete:

– završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, kao i osoba koja je stekla visoku stručnu spremu sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (Narodne novine 123/03, 198/03, 105/04, 174/04 i 46/07) s područja društvenih ili humanističkih znanosti ili umjetničkog područja;

– koja se odlikuje stručnim, radnim i organizacijskim sposobnostima;

– pet (5) godina radnog staža u kazališnoj djelatnosti;

– znanje jednoga stranog jezika.

Ravnatelja/icu imenuje i razrješava Gradska skupština Grada Zagreba na prijedlog Kazališnog vijeća, na četiri (4) godine.

Ravnatelj/ica se imenuje na temelju predloženog četverogodišnjeg programa rada koji obvezno sadrži financijski i kadrovski plan ostvarenja predloženog programa.

Osnovni programski i financijski okvir za sljedeće četverogodišnje razdoblje Zagrebačkoga gradskog kazališta »Komedija« sastavni je dio ovoga natječaja.

Osnovni programski i financijski okvir za sljedeće četverogodišnje razdoblje, izvješće o poslovanju i ostvarenom programu te kadrovski i financijski pokazatelji, dostupni su kandidatima na uvid u upravi-personalni odjel Zagrebačkoga gradskog kazališta »Komedija«, Zagreb, Kaptol 27/I, radnim danom (ponedjeljak – petak) od 12 do 14 sati, od objave natječaja do isteka roka za podnošenje prijava na natječaj.

Uz dokaze o ispunjavanju propisanih uvjeta kandidati su dužni priložiti životopis s opisom dosadašnjeg rada i četverogodišnji program rada koji obvezno sadrži financijski i kadrovski plan ostvarenja predloženog programa.

Prijave s prilozima dostavljaju se u roku od 15 dana od objave natječaja, na adresu: Zagrebačko gradsko kazalište »Komedija«, Zagreb, Kaptol 9, s naznakom: »Natječaj za ravnatelja/icu«.

Nepotpune i nepravovremene ponude neće se razmatrati.

Kandidati će biti obaviješteni o izboru ravnatelja/ice.

Zagrebačko gradsko kazalište »Komedija«, Zagreb

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE