Search
Close this search box.

Dolazite li na dodjelu Teatar.hr Nagrada Publike?

Zabava počinje 22. studenoga točno u 21 sat u zagrebačkoj Tvornici kulture, a pozvani ste - svi!

Dodjela Teatar.hr Nagrada Publike održat će se 22. studenoga u Velikom pogonu Tvornice Kulture, a bit će to istovremeno i rođendanska zabava najstarijeg neovisnog domaćeg portala u kulturi, i koncert, ali i rijetka prilika da mi koji se kazalištem bavimo svakodnevno iz prve ruke čujemo mišljenje publike.

Učinit ćemo stoga sve što je u našoj moći da organiziramo nezaboravnu, opuštenu i nekonvencionalnu večer, no njezin ključni sastojak ipak će biti publika, koja će nadamo se, dupkom ispuniti Veliki pogon Tvornice kulture, a time i omogućiti daljnji opstanak portala Teatar.hr.

Da će večer doista biti nekonvencionalna potvrđuje izbor voditelja – Nine Violić i Mirana Kurspahića. U programu Dodjele nastupit će pak brojni domaći glumci koji su prošle sezone u kazalištu svirali i pjevali, ali i glazbenici koji su u istom razdoblju za i u kazalištu – stvarali, idealne tehničke uvjete osigurat će im jedan od partnera Teatar.hr Nagrade Publike -  ROKAJ Produkcijski Sistemi. Sav prihod od dodjele namijenjen je financiranju portala Teatar.hr, a svaka od ulaznica ujedno će biti i kupon za sedmodnevni besplatni pristup njegovim premium sadržajima.

Svoj su dolazak na scenu dodjele potvrdili Rundek Cargo Trio – Darko Rundek, Izabel, Duco Vranić, featuring Sergej Trifunović i Maja Posavec, Dino Šaran (Letu Štuke), članovi ansambla ZeKaeMove predstave Žuta crta kojima će to biti prvi koncertni nastup van teatra, braća Alen i Nenad Sinkauzpolovica hrvatsko-talijanskog ekperimentalnog sastava East Rodeo,  koji su lani radili na cijelom nizu predstava uključujući i onu Malo je dovoljno s frontmenom Goribora –Aleksandrom Stojkovićem, te Ante Perković, Dino Brazzoduro, Igor Pavlica, Tin Ostreš, Alen Sinkauz i Lana Deban s isječkom iz glazbene radiodramske intervencije Lubenica ili ...samo iluzija Hrvatskog radija. Igor Pavlica nastupit će i s Vilimom Matulom i to s brojem iz predstave Postdiplomsko obrazovanje, a Jelena Radan & Pedro Abreu s brojem iz Femme Fadal – San o Amáliji Rodrigues u slikama kazališta sjena. Glumački bend Luni Megumi kojeg čineIvana Roščić, Goran Bogdan, Danilo Šerbedžija i Jadran Puharić, te glumica Iva Visković.

Da zabava pak potraje do ranih jutarnjih sati pobrinut će se provjereni proizvođači najboljih tuluma u gradu - Radio 808 Sound System

No, vjerujemo da su već i ova navedena dovoljna da na vrijeme osigurate svoje ulaznice, koje od danas nudi Teatar.hr Shop 

Ulaznice u pretprodaji stoje 35, a na sam dan dodjele 45 kuna i cjelokupnih prihod od istih namijenjen je daljnjem opstanku našeg portala. No, kako bi rekli u TV prodaji - to nije sve! -  uz svaku ulaznicu dobit ćete i sedmodnevnu pretplatu na Teatar.hr odnosno njegove premium sadržaje.

Da ne duljimo - blagajna je ovdje, glasati (ako još niste) možete ovdje, a nas za sva eventualna pitanja uvijek možete kontaktirati - ovdje!

 

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE