Naslovnica > VIJESTI > INFO > Lederer ostaje na čelu HNK?

Lederer ostaje na čelu HNK?

Prema neslužbenim informacijama, Ana Lederer ostala je bez konkurencije u utrci za mjesto intendanta HNK u Zagrebu.
Share on facebook
Share on twitter

Iako nam to nitko od članova Kazališnog vijeća HNK u Zagrebu nije želio potvrditi, čini se da aktualna intendantica ipak nema konkurencije na natječaju za radno mjesto intendanta središnje nacionalne kuće.

Naime, neuslužbeno saznajemo da je dokumentacija koju su na natječaj predali  Sibila Petlevski i Velimir Visković - manjkava, čime su zapravo sami sebe diskvalificirali iz daljnjeg postupka izbora.

Njihovim prijavama, navodno, nedostaju manje važni, ali ipak natječajem propisani dokumenti poput potvrda o poznavanju stranih jezika i sl.

Natječaj je zaključen 27. lipnja, a potom je Vijeću u sastavu Duško LjuštinaMatko RagužVladimir StojsavljevićKrešimir SeletkovićLuka DragićDanijel Martinović i Mihaela Devald na raspolaganju 45 dana za razmatranje prijava.

Čini se, međutim, da će autogolom dvoje kandidata, posao biti gotov i znatno prije, te da će Ana Leder dobiti još jedan četverogodišnji mandat.

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI