Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Troje kandidata za Trešnju

Troje kandidata za Trešnju

Kazališno vijeće Gradskog kazališta Trešnja odlučivat će između aktualnog ravnatelja Saše Anočića i još dvoje kandidata, ali tek nakon - konzultacija s ansamblom.
Share on facebook
Share on twitter

Na natječaj za ravnateljsko mjesto Gradskog kazališta Trešnja, a čija je valjanost zbog rokova objave ionako upitna, javilo se troje kandidata.

Taj nam je podatak potvrdilo i tajništvo kazališta, ne želeći međutim, navesti imena kandidata, iako do istih nije bilo teško doći.

Uz aktualnog ravnatelja Sašu Anočića prijave su poslali i redateljica i ravnateljica Dramskog programa Dubrovačkih ljetnih igara, Dora Ruždjak, te redatelj, dramaturg i koreograf - Saša Božić, što nam je potonji dvojac i potvrdio.

Prema riječima tajnice kazališta, Kristine Bahat, Kazališno vijeće u sastavu Vanda Vujanić Šušnjar (predsjednica), Dora Delbianco i Dunja Sepčić, prijave je proučilo, a o njima će nastaviti raspravu 12. lipnja. U međuvremenu je pak predsjednica vijeća i predstavnica umjetničkog osoblja Trešnje, zatražila da programe predstavi i članovima ansambla te da se isti očituju o njima, ne želeći sama donositi odluku najboljem kandidatu.

Nastavak, dakle, slijedi.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE