Search
Close this search box.

JULIO FRANGEN (1962): Profesionalni fotograf, rođen, odrastao i živi u Zagrebu, gradu čiji senzibilitet svakodnevno doživljava prolazeći njime. Pišući svijetlom pokušava viđeno prenijeti  svima koji ga vole, ili će ga zavoljeti gledajući njegove fotografije. Završio Školu primijenjene umjetnosti, smjer fotografija . Osim snimanjem bavi se i prodajom starinskih i rabljenih fotoaparata, kamera i foto opreme.

Aktivno sudjelovao na više skupnih ( Galerija Badrov, Galerija Filakovec ( Dubrava),Fotogard,  Fotoextempora( Novigrad, Istra) kao i samostalnih izložbi  fotografija ( My Own Private Zagreb-2012, Zagreb se voli..svijetlom  - 2013, Detalji na kvadrat – 2013, Portreti kod Žnidaršića -2013-,Portreti prijatelja na FB - 2014 ). Bavi se i promicanjem fotografije  kao umjetnosti te je 2011.god. pokrenuo online projekt Foto Burza kao mjesto okupljanja svih zaljubljenika u fotografiju.  Član je foto kluba Zagreb.

Izvrstan u otkrivanju izražaja lica, osjećaja i trenutaka, često radi i na kazališnim predstavama i koncertima, a svoju ljubav prema dobrom zalogaju otkrit ćete na njegovim fotografijama hrane i vina – koje jednostavno zovu na kušanje.

službeni fotograf 5.SPFF – Starigrad Paklenica Film Festival

službeni fotograf WOW – Woman on Wine – Udruga Žene i vino

službeni fotograf Kazališta Mala Scena

www.julio-frangen-unifoto.com

PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE